Experiment!


Varit i butikeen nu, och köpt hårfärg! Hihi, nu ska vi experimentera! Aldrig vågat färga/tona håret förut, så ee riktigt nervös just nu :S Ni ska få se sen hur det blir, men än så länge kan ni få gissa på hur jag ska färga det!
De som gissar rätt vinner en länkning! :D


Fick en frågaa


Fick en najjsig fråga från en go tjej: Vem hejar du på i Melodifestivalen? Jaadu, här har vi svaret! Han ee den BÄSTE!!!!
Vem hejar ni på? :)


Sååå bra!



Min kompis visade mej Hållbar Utveckling, men Black Lab - This Night såg jag på House! Rätt så tacksam kan man lätt säga :D




Black Lab - This Night


Morrnmorrn!


Godmorgon alla glada saker! :D Sovit najjs? :)
Idag ee det söndaaag, och myspys! Ska rita, så jag kan lägga upp nån kul bild här, det var ett tag sedan! Sen så ska jag ut med lilla vovven... Allmänt najjs helt enkelt!!! Fast trist med söndag :( Aja, ni får ett låttips senare åxå :)
Eller tvåååå ;)


Visste ni...






Jag vet att jag är trög...

Hahah, men jag har inte haft nåt kul att berätta, men det ska bli bättre nästa veckaa!!! Appropå veckor så tröttnade jag på "veckan om mig", så undrar ni något så ställ frågor! :D hihi
Mu är det Mello snart, ska hoppa ner i soffan med godis å läsk♥ nomnom! Tittar ni?


Epic Faiil Is Back!


Yep :D Var glada nu alla små barn♥


kontoret

 Nu har Kontoret precis slutat, hela familjen älskar det, men jag är lite kluven..? Vad tycker ni?


Bild från TV4




Men Trololol!


hahah, mins ni trololol-mannen? Här är han tillbaka, med en cover av sin låt!




Deltävling 3


Nu var det dags igen! Eller, alla har typ redan framfört sina bidrag än..? Vem/vilka tycker ni är bäst?


Propaganda


Hade tydligen en inlämningsuppgift i bilden, som jag började jobba med i måndags :( Det skulle vara en propagandabild, och den skule typ "framföra" budskapet Ge barnen högre månadspeng.... Tyckte jag lyckades rätt ok, men vad tycker ni? Jag har fortfarande tid att ändra på saker :P Jag inspirerades mycket av rysslands propagandor från 1:a världskriget, och 50-tals plancher (<-- stavning..?) Men själv blev jag riktigt nöjd :)


Alla behöver inte....

...vara lättklädda för att bli våldtagna.

"This is from a slut walk. One of the argument is that girls ask for rape because they wear slutty clothes, short skirts,  tight, low-cut tops. This girl is an example for the fact that rape victims can look lika anyone, you, me, this girl."

Jag tycker att det är otroligt viktigt att vi aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, dömer någon efter en våldtäckt! Det kan hända alla, och betyder inte att man bett om det! Den här tjejen är otroligt stark, och modig som vågar ta på sig de här kläderna igen, och berätta för alla vad som hänt henne, och det är viktigt att vi förstår att hon aldrig bad om det! Döm aldrig någon!



INTE JAG SOM TAGIT BILDEN!


Videoblogg#1

Eeeey!!! Min första video! Va lättare att gö en än att ta en massa bilder, jag ee laaaat♥


 


Night Train


Och nej, inte filmen... Nu sitter jag på tåget hem, och har haft en helnajjs dag :) Är trött nu, men köppt lite roliga saker, som ni får "pictures" på imorrn ;) Stockholm är en trevlig liten stad, men älskade Göteborg är och kommer alltid vara min älsklings- och hemstad♥ Hem och sussa nu.... Natti Natti :D




Inte jag som tagit kortet!


Pass


Sitter på Norska Ambassaden  och ska fixa mitt pass, är ju norsk medborgare så då måste man tydligen åka antingen till Stockholm, eller Oslo, så vi valde att fara till Stockholm, så kan vi shoppa loss lite också :D Hoppas mitt passkort blir bättre den här gången, idag har jag ju fluff(igt hår) hihi :)



Inte jag som tagit kortet


Sture P..!


Stockholm, här kommer jag!!!! I alla fall för några timmar :) Ska till japanska bokhandeln, och norska ambassaden, ska ju bli hur najs som helst!!!  Sitter på tåget om några minuter, ska läsa Allt om Historia, och lyssna på musik :)
STOCKHOLM, HERA I COME!!!


Recension


OMG, filmen var så sjukt dålig, så dålig att den blev bra!!! Jag skratta från förste stund, och allt var hur kul som helst, enda tills vi såg Dr. Alban, han var riktigt usel :( Men asso, gå och se den om ni inte sett den idag, så värt asso :D
Fyra
muffins av fem, för språket var bedrövligt med tanke på att många barn ser filmen, och något såligt skådespeleri ;) Av mor fick den dock två uppätna.....


Seaniss


Nu ska vi dra till stan på bio, mor, bror och jag c: Ska såklart på premiären av Sean Banan inuti (sean)Afrika :D Ska bli så sjukt kul!!! Sean är ju med... (såklart) Men han är ju hur kull som helst!!! :D Hoppas den blir bra!


Sjukt mycket inspiration på sistonde!


Jaaa, har fått så sjukt mycket inspiration på sistonde, och här är kläder från Xplosion :D Snygga eller? Klänningen vill jag ha på niornas bal♥

Vänster: Hellbunny 549:- Höger: Living Dead Souls  269:-


Vänster: Cupcake Cult 599:- Höger: Cupcake Cult 599:-


Vänster: Cupcake Cult 599:- Höger: Poizen Industries 597:-


Nemen tjosan!


Tjosan svejsan i lingonskogen! :) Nu sitter man i soffan hemma hos moster, och tittar på TV, sitter barnvakt åt småkusinerna :D Så himla söwta är de ju! Eller egentlign har jag bara träffat en av dem idag, för den minste sover... Men söta storebror skulle det borstas tänder på, och läsas för! Nu sitter man 4-ever alone i soffan för att vänta in föräldrarna som tränar...
Sees, baiibaii^^-


Junkyard


Yaaay, hitta så sjukt snygga kepsar på Junkyard, men problemet ee att jag inte tror lila passar till mitt röda håt :( Fast Sweetkepsen kan jag ju köpa^^ )
 Men vad tycker ni? Skulle den lila kepsen kunna passa mitt hår? :D






Hjärtedag ♥


Idag ee det Alla Hjärtans dag, om ni nu lyckats missa det på något sätt :P Meh, alla vi singlar ska fira tillsammans♥ Hihi, men i vår familj så firar vi familjen istället för de vuxna, så alla får vara med, för idag är dagen för kärlek, och all kärlek ee tillåten :D Hur firar ni idag? Något alls, eller med någon älskling, familj? :)

Kort från mamma nu på morronen:



Veckan om mig del 5


Oj! Det tog ett tag, så det blir inte riktigt en vecka, men nu är i alla fall del 5 i "veckan" om mig:
Ett bra minne

Det här är Jamboreen 2011 i Rinkaby, där det va typ 38.000 scouter och stuff :) Så himla grymt! Fast ångrar att jag inte bytte min svenska jacka mot en från UK, jag bytte mot en norsk istället :( Men den ee fin.... Jamboreen va verkligen något av det roligaste jag någonsin gjort, och ska till ett lite mindre i år i Danmark! See yah there :D






WTF!?


Bilden säger allt:


Oomph!




Yaaay :D

Och idag skulle jag vilja visa lite från Oomph!, men den här videon ee lite creepy, så vill ni se den reckomenderar jag att gå in på YouTube istället ;)

Oomph! - Beim Ersten Mal Tuts Immer Weh




veckan om mig 4


Nemen tjenare! Idag är det dax att presentera mina vänner, och det här är mina 2 bästa kompisar:

Linn: Har kännt henne sedan dagis, men började bli riktig kompis med henne runt 3an kan jag tor, då var det främst vårt intresse för djur som var lika, kan jag tänka mig. När vi började i högstadiet skildes vi dock åt, men vi är fortfarande goda kompisar. Hon fyllde sexton i veckan, och är ett stort fan av Amerika och Mando Diao :D Vi kommer vara kompisar för evigt♥

Linus: Killen som hamnade i samma patrull som jag första året i scouterna, i 2an. Då var det flummigt, och vi lekte mest, men vi fattade snabbt tycke för varann, och är fortfarande goa polare :D Vi lär fortsätta snacka i all evighet :)


Veckan om mig 3


Hoho, tillbaka, och den här gången för att visa mina favorit-band. Inte så mycket att säga om dem, förutom att alla ee ***** grymma :D Så lyssna på dem vettja, och säg vad ni tycker! :)
Väntar spänt på era kommentarer ;)


Uppbehåll :(


Tjooo!!! Ville bara informera alla om att det blir ett liiitet uppbehåll i bloggandet, på typ ett dygn, och tyvärr blir Veckan om mig lidande... Men ni sörjer nog inte... Hahah. Men det kommer imorrn istället :)

Förresten, nån som har nåt ni undrar över, om mej eller typ vad som helst? I så fall, fråga på :)


Moooooooon<3


Fotade månen idag, va så himla stor, och gul! Kollaaaa♥



Cirkus Cirkör


Va på Cirkus Cirkör - Wear it like a crown i söndags, och det va nåt av det bästa jag sett!!! Är det någon som sett den? Om inte så här ee en liten trailer:
+Att jag fick en kram av han i rött o rolig mustach♥


Veckan om mig dag 2!


Idag "handlar" det om mina favvo TV-program :D Luta er tbx å njut♥


Veckan om mig dag 1

Tänkte göra en "Veckan om mig" så att ni lär känna mig lite bättre, hoppas det blir kul, jag tycker det ska bli awzumm i alla fall :D



[/] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[/] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[/] Du har fler än 2 bästa vänner.
[/] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[/] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[/] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[/] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[/] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[/] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[/] Du äger en bil.

[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[/] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[/] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga ”fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.



bilden säger allt



melloooo!!!


TAGGATAGGATAGGATAGGAAA!!! Första deltävlingen i Melodifestivalen snart!!! Och min stora idol Sean Banan är först ut!!! Ska bli härligt att komma igång med Mellon igen, saknat det... Någon av er som kollar?
Och vem hejar ni på?
Berätta gärna vad ni tyckte sen c: hare gött :)

Mina vackra redigeringsskills:


ashley purdy


Jupp Jupp, ritade till min kompis, och själv blidde man ju rätt så nöjd :) Vad tycker ni?




Alla tidigare Designer


Tänkte att jag skulle göra ett sånt här inlägg nu, eftersom jag har bytt design å header några gånger...
Så omröstning nu!
Vilken är ER favvo?
:D





Keep Calm


Upptäckte för några dagar sedan det roliga fenomenet 'Keep Calm', och jag höll på att dö av skratt när jag läste igenom vad som fanns c: Originalet var tydligen 'Keep Calm and Carry On' och gjordes runt 1939 i början av Andra Världskriget. Det var 'The English Government' eller något... Ni ska inte få en historielektion, men googla det om ni är intresserade! Verkligen kul, och särskilt de med Doctor Who :) Hihi...
 Hittar ni nån som faller er i smaken?


RSS 2.0